صينية الجمبري بالخلطة 2elbcd2
صينية الجمبري بالخلطة 2elbcd2
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخولتسجيل دخول الاعضاء

شاطر | 
 

 صينية الجمبري بالخلطة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
اوركيدا
مشرفة قسم الطفل
مشرفة قسم الطفل


انثى
عدد المساهمات : 161
تاريخ التسجيل : 28/03/2009

صينية الجمبري بالخلطة Empty
مُساهمةموضوع: صينية الجمبري بالخلطة   صينية الجمبري بالخلطة I_icon_minitimeالثلاثاء أبريل 13, 2010 4:42 pm

:بب545:

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


المقادير :

كيلو
جمبري وسط كبير

بصلة كبيرة مقطعة معكبات صغيييرة

طماطم كبيرة
مقطعة مكعبات صغييييرة

فلفل رومي كبيرة مقطعة مكعبات صغيييرة

ملعقة
صغيرة ثوم مهروس

ملح

فلفل

نصف ملعقة صغيرة كمون

اقل
من نصف ملعقة صغيرة زعتر

اقل من ربع كوب خل

عصير ليمونة

شوية
زيت


الطريقة:


انا هقولكم
بالمرة علي طريقة تنضيف الجمبري علشان كنت بضًيًع نصف

الجمبرياية
في التنضيف

المفروض انت بتقولي للراجل ينظفلك ضهر الجمبري

طيب
لو ما نظفهوش

زي الشاطرة كده تجيي الجمبري من ظهره و بمقص صغير
تقصي القشر

من الراس للذيل
(ماتقصيش الذيل طبعا)

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

و تشرطي شرطة بالسكين بالراحة في مكان االعمود الفقري
بتاع الجمبري

في لحم الجمبري نفسه
(طبعا هو مالوش عمود فقري بس
انا بحاول اوضحلك الصورة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هتلاقي زي عرق كده هو ده امعاء الجمبري

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

شيلية
طبعا

عايزة افكركم اني ماشلتش الراس (علشان الست اللي في الصور
شالتها)

هتلاقي في راس الجمبري مادة كده لونها اصفر او برتقالي
اوووعي تشيليها

بيقولوا عليها البطروخ بتاع الجمبري و هي اللي فيها
الفايدة كلها

و تنقعي الجمبري في ماية فيها دقيق و ملح و ليمون (بس
كتري الليمون)

و تسيبيه شوي (10 دقائق مثلا)

انا كده
ماقشرتش الجمبري

الصينية ديه بتكون احلي كده

طبعا ممكن
تستخدمي المقشر مافيش مشكلة

المهم

نحط كل الحاجات الحلوة
اللي عملناها في المقادير ديه مع الجمبري في

صينية او طاسة كبيرة و
نقلب كويس و نحطها علي البوتاجاز من فوق

(مش محتاج فرن لانه مش
بيخد وقت) و تغطيها و كل فترة تقلبي

هينزل مايته كلها و بعدين
يشربها و كده خلاص نكون خلصنا

التسوية مابتكملش ربع ساعة

ممكن
طبعا يتاكل كده من الصينية

بس انا بحب اعمل جنبه رز ابيض

و
احط منه علي الرز و شوية صوص و الرز يكون طعمه تححححفة


وبالهنــــــــــــــــــــــــا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لؤلؤة الدار
مشرفة دنيا الاسلاميات
مشرفة دنيا الاسلاميات
لؤلؤة الدار

انثى
عدد المساهمات : 882
تاريخ التسجيل : 08/02/2010

صينية الجمبري بالخلطة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبري بالخلطة   صينية الجمبري بالخلطة I_icon_minitimeالإثنين أبريل 19, 2010 1:43 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ريمو
صاحبة المواضيع المميزة
صاحبة المواضيع المميزة


انثى
عدد المساهمات : 3372
تاريخ التسجيل : 31/01/2010

صينية الجمبري بالخلطة Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الجمبري بالخلطة   صينية الجمبري بالخلطة I_icon_minitimeالجمعة يوليو 23, 2010 3:40 pm

vfr14
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

صينية الجمبري بالخلطة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 

 مواضيع مماثلة

-
» ملف شامل عن الجمبري -الربيان-
» لحم بالفرن بخلطة روعة مع رز بالخلطة
» صينية الدجاج بالفرن....
» صينية معكرونة بالسجق و الطماطم
» صينية الدجاج فى الفرن بالصور
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: دنيا الطهي :: قسم الاطباق الرئيسية-

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع